از آنجایی که ویتامین C در بدن ساخته نمی شود، خوردن آن برای ورزشکاران بسیار مهم است.
به گزارش ایسنا، ویتامین C یک ویتامین ضروری محلول در آب با قدرت آنتی اکسیدانی قوی است که در بدن ساخته نمی شود و به طور طبیعی در میوه ها و سبزیجات تازه فراوان مانند بروکلی، فلفل، گندم، توت فرنگی و جوانه کیوی یافت می شود.
ویتامین C به رشد و ترمیم آسیب کلاژن و کاهش کلاژن کمک می کند و نام های دیگر این ویتامین اسید اسکوربیک، آسکوربات کلسیم و آسکوربات سدیم است.
بر اساس این مقاله که توسط محبوبه عسکری، متخصص تغذیه ورزشی تهیه و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته است، این ویتامین بسیاری از قسمت های بدن از جمله ماهیچه ها و رگ های خونی را تقویت می کند و باعث تسریع در بهبود زخم ها و همچنین تمرکز بیشتر می شود. آنتی بادی است و به تقویت عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند.
ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان آسیب پروتئین را کاهش می دهد و می تواند به بهبود دراز مدت و کوتاه مدت در ورزش های شدید کمک کند.
مکملهای حاوی این ویتامین به عملکرد بدن در مواقع کمبود این ویتامین کمک میکنند، اما قرار گرفتن در معرض استرس طولانی مدت که اغلب در برنامههای استقامتی دیده میشود، میتواند به سرعت ذخایر ویتامین C را در ورزشکار تخلیه کند و مصرف آن را به عنوان غذا افزایش دهد یا برای ساختن به مکملها نیاز داشته باشد. برای کمبود
ویتامین C باعث جذب بهتر آهن می شود، برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی مفید است و پس از فعالیت شدید طولانی مدت به بهبود کمک می کند و همچنین برای سلامت غدد فوق کلیوی ضروری است زیرا این غدد از فعالیت احساس خستگی می کنند. از استرس و تنش در ورزشکاران جلوگیری می کند.
انتهای پیام/
sorces