تامین 70 درصد مرغ مورد نیاز سیستان و بلوچستان از دیگر استان‌ها



ایسنا/سیستان و بلوچستان ساماندهی تأمین و عرضه مرغ زنده در راستای صیانت از حقوق عامه مردم در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید مرغداری های استان می‌تواند ٣٠ درصد نیاز مردم را تامین می‌کند و ٧٠ درصد بصورت مرغ کشتار روز و مرغ و منجمد از سایر استان‌ها خصوصا خراسان جنوبی تأمین می‌شود.

محمد علی نیکبخت افزود: ایجاد ۴٣٠ مرغداری جدید برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ در برنامه سازمان است و پیش بینی می‌شود با روند ساخت و ساز واحدهای مرغداری جدید و با همکاری دستگاه های ذیربط در دو سال آینده بخش عمده این واحدها راه اندازی شود.

وی تصریح کرد: در اولویت کاری سازمان برای افزایش تولید گوشت مرغ در استان، علاوه بر ایجاد مرغداری های جدید، فعال سازی واحد های غیر فعال، توسعه ظرفیت تولید گوشت مرغ در واحدهای فعال و موفق، توسعه کشتارگاه ها، کارخانجات تولید خوراک طیور  و تأمین بموقع نهاده هاست.

محمد علی نیکبخت اظهار کرد: طی ماه گذشته بیش از ٢ میلیون و ١۴۵ هزار قطعه در مرغداری های استان جوجه ریزی شده که در تاریخ تولید گوشت مرغ استان کم سابقه است و بزودی ۴ هزار و ٧٠٠ تن گوشت مرغ از این میزان جوجه ریزی  استحصال و به بازار سیستان و بلوچستان عرضه می‌شود.

نیکبخت با اشاره به عرضه مرغ زنده در استان تاکید کرد بمنظور رعایت بهداشت عمومی و رعایت حقوق شهروندی نظارت کامل بر واردات و کشتار مرغ زنده مستمرا انجام و بتدریج با توسعه کشتارگاه های صنعتی، بطور کامل گوشت مرغ کشتار روز جایگزین عرضه مرغ زنده می‌شود.

انتهای پیام



خبر مهم

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.